Boeken kajakreis 7-14 augustus 2024

Wil je met een oneven aantal personen mee op avontuur? Neem dan contact met ons op via info@laplandkajak.com.
Totaal


Bevestiging van je boeking
Je ontvangt binnen een paar minuten na je betaling een mailtje met boekingsbevestiging. Check voor de zekerheid je spambox en voeg info@laplandkajak.com toe aan je contactpersonen om geen mailtjes te missen.

Betaling
De aanbetaling voor de reis bedraagt 25% van de reissom exclusief kampeerpakket, foodbox en annuleringsverzekering. Voor het restant van de reissom ontvang je 10 weken voor vertrek een online factuur per e-mail.

Reisinformatie kajakreis 2024
De reis bevat:

- kajakhuur met peddel, zwemvest en 1 waterdichte tas
- 2x overnachting op basecamp
- 2x ontbijt op basecamp
- 1x BBQ op basecamp
- bustransfers vliegveld of treinstation van en naar basecamp
- uitgebreide instructies over kajakken, navigeren met de kaart en wildplukken
- kaart per duo van watervast papier
- waterzakken en brandstof om te koken (gas)

Kampeerpakket
Het optioneel te huren kampeerpakket bestaat uit een ruime 2-persoons tent, een set comfortabele slaapmatten en zitmatjes. Het pakket huur je voor 90 euro per persoon. Het pakket krijg je bij aankomst op het basecamp in Lapland. Het pakket is vanaf 2 personen te boeken.

Foodbox
Wil je zorgeloos op reis? Boek dan de foodbox mee met je aanmelding. De foodbox staat voor je klaar in Lapland en bevat naast gevriesdroogde maaltijden genoeg eten voor ontbijt, lunch en een snack op z'n tijd. De foodbox kost 135 euro per persoon inclusief Jetboil kooktoestel met brander en afsluitbare eetkommen. Het pakket is vanaf 2 personen te bestellen.

Annuleringsverzekering
Het is mogelijk om een annuleringsverzekering bij te boeken. Met deze verzekering is het mogelijk tot 30 dagen voor vertrek de reis kosteloos te annuleren. De annuleringsverzekering kost 65 euro per persoon. Check artikel 6 van de algemene voorwaarden voor meer info.

Reisverzekering
Deze actieve vakantie is op eigen risico. Regel dus zelf een reisverzekering. Als je al een reisverzekering hebt, controleer dan of je verzekeraar deze reis dekt.